U GOSPIĆU PREMINULA 22-GODIŠNJA ŽENA NAKON PORODA! Milinović se našao na žestokom udaru: ‘Imali smo incident’

Foto: CROPIX

Dvadesetdvogodišnja žena preminula je u Općoj bolnici Zadar nakon što je rodila svoje četvrto dijete. U Jedinicu intenzivne medicine primljena je u poslijepodnevnim satima, no nije joj bilo spasa.

“Nažalost, unatoč svim poduzetim mjerama bolesnica je preminula u Jedinici intenzivne medicine Opće bolnice Zadar”, poručili su, među ostalim, iz OB Zadar za 24sata.

Na porodu je u nekom trenutku bio i ginekolog te bivši ministar zdravstva Darko Milinović.

“Termin joj je bio 22. studenog, no 7. studenog je radi bolova primljena u gospićku bolnicu. Njenom suprugu je rečeno da je došlo do komplikacija, da je išla na carski i da su je reanimirali. Potom je došla kratko svijesti, izgubila je puno krvi, i rekli su mu potom da su zvali hitnu da je odveze u OB u Zadru. No preminula je. Njen suprug je bio van sebe i vikao je u OB Gospić pa su mu pozvali policiju i prijetili da će mu oduzeti djecu, osim ovog novorođenčeta koje je rođeno 7. studenoga, ima još troje djece. Rekli su da je agresivan i nestabilan i zato su ga prijavili”, ispričala je za 24sata obiteljska prijateljica preminule rodilje.

Obitelj preminule navodno je prijetila Darku Milinoviću.



Milinović je za 24 sata poručio da je porod gospođe vodila druga kolegica te da je on u rađaonu došao u sedam ujutro.

“Imali smo taj incident, bile su komplikacije, ali ne mogu ništa reći. Za sve informacije obratite se ravnateljici bolnice”, poručio je Milinović, dok sama ravnateljica nije odgovorila na upite.

“Spomenuti liječnik je upoznat s tim da je mogao podnijeti prijedlog za kazneni progon, no on je to odbio”, kazala je za 24sata glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević.

Kako se neslužbeno doznalo, riječ je o dr. Milinoviću, koji je odbio da se kazneno progoni osoba koja mu je zaprijetila, a riječ je o tetku preminule mlade majke.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI