U ISTRI RAZNESENA DVA BANKOMATA: Policija traga za počiniteljima

Ilustracija: PU

Policijska uprava istarska objavila je kako su u četvrtak u ranim jutarnjim satima raznesena dva bankomata.

Jedan u Červar-Portu, a drugi u Tari. Osim toga, u Červar Portu nakon eksplozije počinitelj je postavio i šiljke za bušenje guma preko kojih su vozilima prešli zaštitari i policijski službenici, piše Dnevno.hr.

Nakon obavljenog očevida utvrđeno je kako je nepoznata osoba smjesom plinova izazvala eksploziju bankomata u Ulici Skalinada u Červar-Portu. Prilikom eksplozije nastala su oštećenja na bankomatu, poslovnom prostoru u čijem izlogu je bankomat bio smješten te na dva obližnja ugostiteljska objekta.


“Nakon što se udaljio s otuđenim novcem, počinitelj je nedaleko mjesta događaja na cesti postavio šiljke za bušenje guma te su prilikom dolaska na intervenciju oštećene gume na dva vozila zaštitarske tvrtke iz Zagreba i na jednom policijskom vozilu”, javlja policija.

Također, obavljenim očevidom u Taru, policajci su utvrdili kako je nepoznati počinitelj oko 4.05 sati u Istarskoj ulici uporabom plinske smjese izazvao eksploziju bankomata te je oštetio bankomat, no nije uspio otuđiti novac. Osim na bankomatu, određena oštećenja nastala su i na obližnjoj zgradi jedinice lokalne samouprave, ugostiteljskom objektu, zgradi u kojoj se nalaze poslovni prostori te na stambenoj zgradi.Materijalna šteta koja je nastala pravnim i fizičkim osobama zasad nije utvrđena. Iz policije poručuju kako se vrše intenzivne istražne radnje s ciljem pronalaska počinitelja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI