U NJEMAČKOJ UBIJENA 71-GODIŠNJA HRVATICA: Evo tko je osumnjičen

Foto: Pixabay

U njemačkom Ehrenfeldgürtelu u Kölnu dogodilo se ubojstvo. Naime, ubijena je 71-godišnja Hrvatica Ljubica Knebl, a policijski odjel za ubojstva istražuje njezinog 60-godišnjeg partnera, piše Fenix-magazin.de

Njezin partner se u petak oko osam sati pojavio u policijskoj postaji u ulici Venloer Strasse i rekao da je došlo do svađe između njega i žrtve u stanu.

Spasioci i liječnik hitne pomoći pokušali su reanimirati 71-godišnjakinju, ali nisu uspjeli. Žena je već bila mrtva, a tijelo je u podne dovezeno u Zavod za sudsku medicinu na obdukciju.

Tamo bi liječnici trebali otkriti točan uzrok smrti. Policija i državno odvjetništvo još nisu objavili kako je 71-godišnjakinja ubijena.

Partner ubijene je uhićen, a njegovo detaljno ispitivanje još se čekalo u petak poslijepodne, izvijestio je glasnogovornik policije. Šezdesetogodišnjak je jedini svjedok za sada.



Istražitelji za ubojstva ispitivali su stanare trokatnice u Ehrenfeldgürtelu o zapažanjima i informacijama koji bi mogli biti povezani s zločinom. Kako doznaje Kölner Stadt-Anzeiger, 71-godišnjakinja je bila podstanar u stanu te do sada nije bilo policijske intervencije zbog obiteljskog nasilja.

U međuvremenu, forenzičari su pregledali stan i neposredno mjesto zločina u potrazi za tragovima koji bi mogli pomoći u rekonstrukciji zločina.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI