U NOVOM BROJU TJEDNIKA 7DNEVNO ČITAJTE: Teški dani Josipe Rimac u Remetincu! Nije ju posjetio suprug, plače i odbija hranu!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 4. rujna, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Otkrivamo sve o teškim danima Josipe Rimac u Remetincu! Nije ju posjetio suprug, plače i odbija hranu.

Čitajte sve o gradonačelnici Supetra opasnih namjera. Zbog Ivane Marković Hrvatska gubi spor od 65 milijuna eura. Američkog hotelijera zastupa supruga Tonyja Blaira.

Donosimo posljednju ispovijest ruskog veleposlanika. “Milanović mi je na ruskom jeziku recitirao Puškina i Jesenjina”, otkrio nam je Azimov.

Tužna je sudbina bivšeg ministra: Berislavu Rončeviću otkaz u HGK! A otkaz očekuje i šef Komore Luka Burilović.



Kolumnist Tihomir Dujmović piše o ljevičarskoj dvoličnosti Zorana Milanovića: “Mijenja sve, ali Bakarićevu vilu ne”.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI