U OSIJEKU POLICIJA RADI PUNOM PAROM: Nastavlja se serija uhićenja maloljetnika koji siju paniku!

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Nastavljena je serija policijskih uhićenja mladića koji su od prošle subote po osječkim ulicama sijali teror i nasilništvo nad slučajnim prolaznicima i nedužnim ljudima. Službenici II. Policijske postaje Osijek pronašli su trojicu maloljetnika za koje se sumnja da su utorak oko 13 sati napali i pretukli maloljetnog učenika Tehničke škole i prirodoslovne gimnazije Ruđera Boškovića u Osijeku.

‘‘Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su tri maloljetnika 18. listopada na Vukovarskoj cesti u Osijeku srušili na tlo i fizički napali 17-godišnjaka počinivši tako dva kaznena djela “Tjelesna ozljeda” i “Nasilničko ponašanje”. Protiv maloljetnih počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu za mladež podnosimo posebno izvješće,‘‘ priopćili su iz PU osječko-baranjske.

Podsjetimo, od subote 16. listopada do petka 21. listopada na području Osijeka dogodilo se pet nasumičnih i odvojenih napada skupina mladića na građane, uglavnom mlađu populaciju i to najčešće kada bi se oni našli negdje sami i u podređenom položaju. Policija je prvo u petak pronašla trojicu mladića koje se dovodi u vezu s napadom na dvojicu mladića na benzinskoj postaji kod Vijenca Ivana Meštrovića, a u subotu su izvijestili i da su otkrili 25-godišnjaka i 24-godišnjaka koje se sumnjiči za fizički napad na dvojicu 20-godišnjaka na križanju Svačićeve i Frankopanske ulice u Osijeku. Sada je ‘‘pala‘‘ i trojka koja je u utorak pretukla 17-godišnjeg učenika, nakon što su ga presreli na putu do škole.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI