U SIKIREVCIMA NEMA MIRA I NAKON ODLASKA SVEĆENIKA! Mještani bruje o gadnoj prevari nakon što su dobili zanimljive poruke

Foto: Screenshot/YouTube/brodskastvarnost

Danima već traje drama u malom slavonskom mjestu Sikirevci, u kojoj je glavni akter svećenik Stjepan Šumanovac, koji je nakon što je seoskim ženama slao pohotne poruke i obnažene fotografije, izmješten iz župe te mještani čekaju novog župnika.

No iako je svećenik razriješen dužnosti župnika, u Sikirevcima  i dalje nema mira. Naime, portal brodska stvarnost sada navodi kako su dobili informacije da grijesi seksualne prirode nisu jedini grijesi nestašnog svećenika, i tome se u selu dosta pričalo a sad se radi i o tome kako je Šumanovac ukrao i rasprodao crkvenu imovinu i tako još jednom prevario župljane.

Navodno su svojevremeno župljani župe Sikirevci bili sretni jer je njihov župnik uspio dogovoriti restauraciju vrijednih kipova koji su bili u crkvi Sikirevci, a isti su se navodno vratili sa restauracije iz Italije u punom sjaju. Pozlaćeni kipovi koji datiraju iz 19. stoljeća odvezeni su u Italiju na restauraciju u travnju ove godine, a vraćeni u mjesecu srpnju.

Međutim, nagli preokret dogodio se nedavno, budući se priča o pohotnom župniku proširila i van granica Hrvatske. Na adrese nekih župljana u Sikirevcima stigla je kratka i jasna poruka: “Provjerite kipove”.

Nakon provjere, kipovi već na prvi pogled, kako navodi portal, nisu isti u detaljima, što baca veliku sumnju da su pozlaćeni vrijedni originali prodani, a kupljene jeftine kopije koje su vraćene u crkvu u Sikirevcima.



 

Priložena je i fotografija na kojoj su vidljive očite razlike.

Foto: Brodska stvarnost

Nakon što je cijela priča oko poruka svećenika i svega što je procurilo u javnost vezano uz to a o čemu se među prvima pisali sad je poprimila još jedan zanimljiv i bizaran detalj.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI