U ŠPANJOLSKOJ ZAMALO TRAGEDIJA! Šumski požar zahvatio vlak, putnici u panici razbijali prozore, nekoliko zadobilo opekline

Pixabay

U Španjolskoj se zamalo dogodila velika tragedija! Naime, šumski požar zahvatio je vlak u Španjolskoj, u blizini Castellóna na sjeveroistoku zemlje. Nakon što su iskočili iz vlaka zahvaćenog požara, čak 20 putnika zadobilo je opekline, od kojih troje teže, objavio je Guardian.

Strojovođa koji je vozio vlak od Sagunta u istočnoj pokrajini Valencia do Zaragoze, zaustavio je vlak kada je vidio da je zbog požara preopasno za nastavak vožnje. U vlaku je bilo 48 putnika.

Nakon što je stao, pripremao se za vožnju vlaka unatrag.

Među putnicima je zavladala panika zbog straha da će vatra zahvatiti vlak. Razbili su prozore i panično pobjegli. Dvoje putnika s najtežim opeklinama evakuirano je helikopterom.

Ostali, među kojima je i djevojčica od 10 godina, prebačeni su u obližnje bolnice. Prema podacima hitne službe, 58-godišnja žena je među putnicima koji su zadobili najteže opekline nakon bijega iz vlaka.



“Kada su putnici vidjeli da su okruženi vatrom, vratili su se u vlak i nekoliko njih je zadobilo opekline”, rekao je glasnogovornik španjolske željezničke kompanije Renfe.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI