U VARAŽDINU OTELI SEDAMNAESTOGODIŠNJAKA: Prijetio ubojstvom zbog duga od 30 tisuća kuna

ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu provodi istragu protiv 24 i 25-godišnjaka zbog otmice i pokušaja iznude. Sumnjiči ih se da su 10. veljače ove godine u Varaždinu zajedno s još troje ljudi prišli 17-godišnjaku i protiv njegove volje ga gurnuli na zadnje sjedalo automobila i odvezli na parkiralište stambene zgrade u drugom dijelu grada, pišu 24 sata.

Tamo su ga izvukli iz auta i čvrsto ga držali za ruke te doveli do ulaza u zgradu i prisiljavali ga da im otkrije gdje stanuje osoba od koje traže povrat novca. Starijeg mladića se i sumnjiči da je neposredno nakon tog događaja, rekao ženi koja je izašla iz zgrade da mu je dužna 30.000 kuna i da mu mora vratiti novac za sedam dana. Rekao joj je i da će je ubiti ako to ne učini, ali je žena odbila dati novac i događaj prijavila policiji.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila obojici okrivljenika istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenog djela kojim se prijeti, pišu 24 sata.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI