U ZADNJI TREN ODUSTALA OD ODLASKA U BALMORAL: Meghan Markle u strahu da neće biti ‘toplo primljena’ od kraljevske obitelji

Foto: Pixabay

Meghan Markle možda nije otputovala u Balmoral sa svojim suprugom, princem Harryjem, zbog straha da je drugi članovi kraljevske obitelji neće ‘toplo prihvatiti‘, rekao je BBC-jev kraljevski dopisnik Nicholas Witchell, a prenosi Daily Mail.

BBC-jev kraljevski dopisnik Nicholas Witchell kazao je “Da budem potpuno iskren, možda ona neće biti pretjerano toplo dočekana”.

Harry i Meghan prvotno su izjavili da će zajedno putovati u Škotsku, a ta je objava stigla u 13.38 sati – otprilike sat vremena nakon što je kraljevska obitelj objavila da su liječnici ‘zabrinuti‘ za kraljičino zdravlje.

Međutim, oko 16.30 sati izvori bliski paru rekli su novinarima da Meghan neće putovati sa suprugom u Balmoral. Kasnije je to potvrdio i Omid Scobie, novinar kojeg se smatra ‘prijateljski‘ nastrojenim prema kraljevskom paru, piše Daily Mail.

U iznenađujućoj objavi na Twitteru, Scobie je povukao usporedbe s vojvotkinjom od Cambridgea, Kate Middleton. Naime, ranije je najavljeno da će Kate ostati u Windsoru sa svojom djecom – Georgeom, Charlotte i Louisom, kojima je u četvrtak bio prvi dan u novoj školi.



Press Association (PA), vodeća britanska nacionalna novinska agencija, objavila je u 16.39 sati da vojvotkinja od Sussexa neće putovati s princem Harryjem u Balmoral.

Nije jasno je li vojvotkinji od Sussexa kraljevska obitelj rekla da se drži podalje ili se ona sama odlučila držati podalje, poput vojvotkinje od Cambridgea. Kraljevski stručnjak izjavio je da je mogući razlog taj što se Meghan ne bi osjećala dobrodošlo.

Kraljevska obitelj potvrdila je smrt kraljice Elizabete II. u četvrtak u 18.30 sati, a Buckinghamska palača rekla je da je umrla ‘mirno‘ u Balmoralu. Njezin unuk, princ Harry stigao na kraljevsko imanje ubrzo nakon objave o smrt, prenosi Daily Mail.

Nakon što je ta vijest dospjela u javnost, početna web stranica njihove zaklade Archewell zatamnila se i osvanule su riječi: ‘U spomen na Njezino Veličanstvo Kraljicu Elizabetu II. 1926. – 2022.‘

Izvori bliski paru kažu da bi se ona mogla pridružiti Harryju u Škotskoj kasnije. Očekuje se da će vojvoda, koji tuguje za svojom bakom, prisustvovati kraljičinu sprovodu, a vjerojatno će mu se pridružiti i Meghan. Ona je propustila sprovod princa Philipa 2021. godine jer je tada bila u visokom stupnju trudnoće s kćeri, princezom Lilibet.

Posljednji put Sussexi su kraljicu vidjeli u lipnju ove godine, usred proslave platinastog jubileja, kada su je prvi put predstavili svojoj kćeri Lilibet, koja je dobila ime po kraljičinu nadimku iz djetinjstva, piše Daily Mail.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI