U ZAGREBU TEŠKA PROMETNA NESREĆA: Policija pronašla vozača koji je usmrtio pješakinju i pobjegao! Objavili i detalje strašne tragedije

Foto: Cropix/Ilustracija

U petak negdje oko 21.30 u Novom Zagrebu se dogodila teška prometna nesreća, na raskrižju Oreškovićeve ulice i Av. V. Holjevca, izvijestila je zagrebačka policija.

“Oko 21.30 sati na raskrižju Oreškovićeve ulice i Av. V. Holjevca dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo vozilo i pješak. U prometnoj nesreći smrtno je stradao pješak, dok se vozilo udaljilo s mjesta događaja. Za vozilom i vozačem se intenzivno traga. Očevid u tijeku, promet u zoni mjesta događaja obustavljen te se odvija okolnim pravcima”, izvijestili su iz zagrebačke policije.

U subotu ujutro PU zagrebačka je izvijestila da su policijski službenici pronašli vozilo i osobu koja se dovodi u vezu s prometnom nesrećom.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Jučer, 3. lipnja oko 21.30 sati na raskrižju Oreškovićeve ulice i Avenije Većeslava Holjevca došlo je do naleta osobnog automobila na 56-godišnju pješakinju koja je smrtno stradala. Vozač se zatim bez zaustavljanja vozilom udaljio s mjesta događa. Nedugo zatim, policijski su službenici kroz kriminalističko istraživanje koje je i dalje u tijeku, pronašli vozilo i osobu koja se dovodi u vezu s prometnom nesrećom”, poručili su.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI