UBIJENA MAJKA DVOJE DJECE U RIJEČKOM NEBODERU: Policija blokirala ceste zbog lova na ubojicu

Nel Pavletic/PIXSELL

Karlovačka i riječka policija zajedno djeluju u ovoj istrazi.

U neboderu na 10. katu u ulici Andrije Peruča bb u Rijeci pronađena je mrtva žena u 30-im godinama. Pronađena je u stanu u kojem je živjela kao podstanarka. Očevid je u tijeku.

Riječ je o majci dvoje djece u ranim tridesetima, doznaju 24sata.

“Da, poznavali smo je. Živjela je u bakinu stanu. Često su se iz stana čuli galama i vika. Stalno su se svađali, a ona je vrištala. Znala je doći i policija. Danas ništa nismo čuli”, rekli su nam susjedi pokojnice.

Spominju da je imala problema s drogom, a često su je znali vidjeti kako pije ispred lokalne trgovine. Ubijena je žena imala i dvoje djece.

Susjedi ubijene kažu kako im se žena žalila na supružnika.



“Prije desetak dana rekla mi je da ga namjerava napustiti jer se nije brinuo o djetetu “, kazala je  susjeda

Nešto nakon 13 sati na području Duga Rese, točnije Petrakovog Brda, brojne policijske snage s dugim cijevima počele su zaustavljati promet i pretraživati automobile. Radio Mrežnica neslužbeno doznaje da je to postupanje povezano s pronalaskom mrtve žene u Rijeci te karlovačka i riječka policija zajedno djeluju u ovoj istrazi.

Duž cijelog autoputa bile su policijske patrole. Tražili su muškarca kojeg sumnjiče da je ubio ženu u Rijeci

Iz riječke policije potvrdili su policijsko djelovanje te očevid koji rade u suradnji s Državnim odvjetništvom, kao i informaciju da karlovačka i riječka policija djeluju zajedno u ovoj istrazi.

 Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL
Facebook Comments

Loading...
DIJELI