UBOJICI IZ LEMIĆ BRDA ODREĐEN ISTRAŽNI ZATVOR: Osumnjičenik se prilikom saslušanja branio šutnjom

Foto: Robert Fajt / CROPIX

Osumnjičenom 68-godišnjaku Ivici Pavlačiću-Pari koji je u petak u Lemić Brdu ubio jednog 65-godišnjaka, a ranio drugog, određen je u nedjelju istražni zatvor u trajanju od mjesec dana, rekao je Mladen Kosijera sa Županijskog suda u Karlovcu.

Odluka je donesena na prijedlog državnog odvjetnika Mladena Krajačića.

Kosijer je istaknuo da se prilikom saslušanja osumnjičeni branio šutnjom i da mu je po službenoj dužnosti dodijeljen odvjetnik Mario Karaica.

Osumnjičenik je u petak oko 18,30 sati došao do obiteljske kuće 65-godišnjaka te ga usmrtio iz vatrenog oružja. Zatim je otišao i do kuće drugog 65-godišnjaka i ranio ga hicem. Ispalio je više hitaca prema obiteljskim kućama, a na kraju zapalio i krovište na svojoj kući. Uhićen je kad se htio udaljiti vozilom.

Na teren je tada izašlo više policijskih timova, i to pripadnika temeljne, kriminalističke i interventne policije PU karlovačke koji su ubrzo locirali osobu te uspostavili ‘prvi prsten’ osiguranja i stavili potencijalnog počinitelja pod nadzor.Savladala ga je i privela Antiteroristička jedinica Lučko i to kad je opasnost za okolinu bila najmanja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI