UBOJSTVO ILI SAMOUBOJSTVO? Policija potvrdila da je riječki odvjetnik umro zbog – ubodne rane

Facebook

Prema neslužbenim informacijama, odvjetnik je sam sebe ozlijedio škarama

Riječki odvjetnik Sergej Škorić (42), koji je nestao u četvrtak ujutro na riječkom području, pronađen je u petak poslijepodne mrtav na području Labinštine, oko Plomina. Prema potvrdi policije, uzrok smrti riječkog odvjetnika jest ubodna rana, no do sada provedenim izvidima nije utvrđeno da je smrt nastala kao posljedica kaznenog djela, priopćila je istarska policija nakon obavljene obdukcije na Odjelu patologije pulske Opće bolnice.

Policija je stoga odbacila mogućnost da je riječ o ubojstvu, već, neslužbeno, da je navodno riječ o samoubojstvu.

“Za potrebe daljnjih toksikoloških vještačenja izuzet je biološki materijal koji će biti proslijeđen na vještačenje. Do sada provedenim izvidima nije utvrđeno da je smrt nastala kao posljedica kaznenog djela”, navedeno je iz Policijske uprave istarske.

Prema neslužbenim informacijama, odvjetnik je sam sebe ozlijedio škarama.

Podsjetimo, za odvjetnikom su tragali istarski policajci, labinski vatrogasci i pripadnici HGSS-a Rijeke i Istre, a pored njih dvadesetak angažirana su i dva psa.



Potraga je završena oko 15 sati kada je nestali muškarac pronađen mrtav, a njegov je automobil pronađen na makadamskom ugibalištu Načinovići na cesti Opatija – Labin. U automobilu je pronađena njegova jakna, aktovka i ključ automobila.

>>> KRAJ POTRAGE ZA RIJEČKIM ODVJETNIKOM: Pronađen mrtav na makadamskom ugibalištu kod Plomina

Facebook Comments

Loading...
DIJELI