UDARAJU NA EMOCIJE? Nakon Bernardića, i Dalić i Opačić iskušale dirljivu retoriku

Zeljko Lukunic/PIXSELL

U žustroj saborskoj raspravi na emocije su "pucali" Dalić i Bernardić

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić obrazložio je na početku sjednice Sabora SDP-ov zahtjev za opozivom Zdravka Marića, začinivši svoj monolog patetičnim dosjetkama iz osobne prošlosti.

>>> PATETIČAN BERNARDIĆEV MONOLOG U SABORU: Sjećam se tog blagog pogleda mog oca…

Na sve su vrlo brzo reagirali dežurni Twitteraši i skrenuli pažnju s Bernardićeva emotivnog govora na pošalicu.

>>> Urnebesne reakcije Twitteraša na Bernardićev govor: ‘Smotali su te ko zelje u sarmu’

No, patetičan govor u sabornici je plasirala i Martina Dalić, pozivajući se na radnice u Konzumu.



“Ne odgovara vam to što je u svom resoru napravio ministar Marić. Ono što je meni najveća plaća za trud oko Zakona o izvanrednoj upravi jest ući u Konzum i čuti Dobar dan od blagajnica. Možete li vi, gospodine Grbin, mirno otići u Konzum i pozdraviti radnice?”, obratila se Saboru ministrica Dalić.

Na emocije javnosti zasigurno se odrazio i komentar potpredsjednice Sabora Milanke Opačić koja je zbog obiteljskih razloga izbivala s važne saborske rasprave. Naime, mnogi su se zbog današnjeg izbivanja vrlo oštro obrušili na Opačić koja je potom objasnila zašto je nije bilo:

“Ja ću sutra doći, ali nekorektno je od mojih kolega koji su na mene sasuli paljbu u medijima i prijete da će me izbaciti iz stranke i to nakon dopuštenja predsjednika stranke Davora Bernardića”, poručila je Opačić, dodavši da ovaj tjedan mora brinuti za 76-godišnju majku nakon operacije koja samo nju ima.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI