UGLEDNI KIRURG ISPSOVAO ‘KVAZIDESNICU’: ‘Dopizdili su mi! Je*em ja njih, svi su se naguzili u Sabor preko HDZ-a’

screenshot

Dr. Hrvoje Tomasović poznati je kirurg s Klinike za tumore na Črnomercu koji je stupanjem u HDZ žestoko iskritiziran a što, čini se, jako teško podnosi.

Stoga se posljednjih dana nebiranim riječima preko društvene mreže obračunava sa, kako kaže, “kvazidesnicom” koja ga je neviđeno isprovocirala:

“Neke stvari su puno jednostavne, ali ljudima izgledaju nevjerojatne! BRATE MILI! DOPIZDILA MI JE TA KVAZIDESNICA! Lažna je od samog početka do kraja! Sve vođe su im lažne! Pa ESIH, HASANBEG,TRNORUŽICA svi su se naguzili u Saboru preko HDZ lista i sada oni meni moraliziraju i drže predavanja kako su oni desnica? Ma jebem ja njih i njihovo desničarenje! E zato ne želim s njima i s lakovjernom zločestom ruljom s desnice slijepo zaljubljenoj u te likove imati posla i idem u HDZ!”, dio je samo jednog od postova u nizu kojeg je nazvao posljednjim.

No, sada je opet osvanuo novi status:

“A mislim?…Opet me hejteri kvazidesničari tjeraju na mali osvrt! Sada su me optužili da sam u zadnjim postovima bezobrazan, primitivan, prost, bahat i još cijeli red epiteta što su mi zakačili! Jesam! Sve sam to kada treba! I još mnogo toga više sam ako zatreba! I doktor sam kada treba, i kirurg, i vozač kola hitne pomoći, i potući ću se ako treba, i Hrvatsku ću braniti ako ju napadnu, i svirat ću klavir, gitaru ako treba i nikada neću dati na sebe! Da stvar bude smješnija, a tko su ti koji su me optužili za neprimjeren izričaj u postovima? Tko su te veličine kulture, znanja i lijepoga ponašanja? Jesu li to članovi baletnog ansambla HNK, jesu li to članovi akademije HAZU, jesu li to studenti bon tona rođeni u svili sa bedinericama i kućnim pomoćnicama? Pa da, inače su neki Hrvati poznati kako nikada ne psuju, kako ih ubija kultura i nervozni su ako tri puta tjedno nisu u kazalištu ili u Francuskoj čitaonici na večerima poezije? Poznato je kako nikada na izborima ne biraju čudnovate gradonačelnike naših gradova koji svi do jednoga nikada nisu psovali, a kada im se to slučajno desi odmah idu na Ispovijed i izmole 20 Očenaša i 10 Zdravo Marijo? Licemjerje kod nekih mojih zemljaka nema granica! Ali Hrvati moji i ja sam kao Vi, psujem, vičem, tučem se kad me napadnu, ali nisam licemjeran i ne skrivam svoje mane!”, izbacio je kirurg Tomasović u viralnom obračunu kojem se ne nazire kraj.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI