UHIĆEN DRZAK I NEPRISTOJAN MLADIĆ: Gol je lupao glavom po automobilima te fizički napao dvije prolaznice

Izvor: PU koprivničko-križevačka

Nad 24-godišnjakom koji je u četvrtak oko 12 sati u Slavonskom Brodu na ulici narušavao javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način, policija je dovršila kriminalističko istraživanje.

Utvrđeno je da se mladić 1. rujna skinuo gol na ulici, udarajući glavom po vozilima, da bi potom fizički napao dvije prolaznice u dobi od 32 i 49 godina.

Nakon dolaska policijskih službenika vrijeđao ih je, ali je ubrzo uhićen i priveden u službene prostorije Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje.

Prilikom kriminalističke obrade policijski službenici su kod 24-godišnjaka pronašli 14,29 grama marihuane, te protiv istog podnose optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (naročito drsko i nepristojno ponašanje, vrijeđanje i omalovažavanje moralnih osjećaja građana, omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika), zatim prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, te mu je uručen i prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, objavili su iz policije.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI