Ulovljena 20-godišnjakinja! Imala bordel u Zagrebu

MUP.HR

Policijski službenici policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjom hrvatskom državljankom zbog osnove sumnje u počinjenje tri kaznena djela „Prostitucije“.

U priopćenju PU zagrebačke dalje se kaže:

Sumnja se da je osumnjičena 20-godišnjakinja počinila kazneno djelo „Prostitucija“ na štetu dviju mlađih ženskih osoba, na način da je tijekom ožujka 2019. godine pa do početka svibnja 2019. godine, radi zarade, druge osobe mamila, vrbovala, poticala te za njih organizirala i omogućavala im pružanje spolnih usluga u iznajmljenom stanu na području Trešnjevke.

Naime, osumnjičena je prvo oglašavala oglase kojima traži ženske osobe za pružanje masaže bez iskustva da bi ih kasnije u osobnom kontaktu uputila da se radi o pružanju spolnih usluga uz novčanu naknadu pod krinkom masaža.

Također je oglašavala i oglase o pružanju spolnih usluga pod krinkom masaže, sve za novčanu naknadu.Angažirane ženske osobe su zajedno s osumnjičenom dogovarale vrstu i trajanje spolne usluge, koje su potom u iznajmljenom stanu i pružale. Zarađeni su novac međusobno dijelile.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičena je uz kaznenu prijavu, u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI