Ured predsjednice: Jandroković laže da se dodvori premijeru

screenshot

Naglašavaju da se sve lako može provjeriti u urudžbenom zapisniku Vlade

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković u srijedu je kritizirao predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, a vrlo brzo stigla je reakcija iz Ureda predsjednice.

Gordan Jandroković laže u pokušaju dodvoravanja premijeru kada kaže da je prijedlog za sazivanje zajedničke sjednice Vlade otišao, a da prethodno to predsjednica nije najavila premijeru. Odmah nakon sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost predsjednica je premijeru najavila da će prijedlog u toku dana poslati, jer da ni predsjednica ni država više ne mogu čekati rješenje tog pitanja”, navodi se u odgovoru Ureda predsjednice Jutarnjem listu.

Također, dodaje se i da ‘Jandroković laže da je pisani prijedlog za sazivanje zajedničke sjednice Vlade i potrebi zajedničkog djelovanja predsjednice i Vlade otišao za vrijeme trajanja sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost’.

Navodi se i da je predsjednica je u nekoliko navrata razgovarala s premijerom i predsjednikom Hrvatskog sabora o temi demografije i blokiranih, a od njih dvojice je dobila odgovor: ‘Ta tema je sada ‘in’, ali će brzo izaći iz mode’.

Naglašavaju da se to lako može provjeriti u urudžbenom zapisniku Vlade, jer je prijedlog u Vladi došao u poslijepodnevnim satima.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI