URUŠIO SE DIO KUĆE I PAO NA SUSJEDNI KAFIĆ! Na sreću nitko nije stradao!

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U Ulici Blajburških žrtava u središtu Šibenika u nedjelju ujutro urušio se dio kuće, rekli su u Županijskom centru 112, objavio je portal Šibenik.in.

“Zaprimili smo dojavu o urušavanju dijela kuće u centru grada u 9,02 sati. Na terenu su vatrogasci i gradske službe. U trenutku urušavanja nije bilo nikoga u kući niti na ulici, a vatrogasci su uklonili i dio ruševina da ne smeta prolaznicima. Pregledava se statika objekta da se ne bi još nešto urušilo”, istaknuli su u Županijskom centru 112.

Dio konstrukcije kuće koja se urušila, pao je na ugostiteljski objekt Moderato cantabile te je oštetio dio staklene stijene u unutarnjoj prostoriji objekta.

“Ne mogu reći da smo pretrpjeli neko veliko oštećenje, jer taj dio stakla je samo malo nacikao što ćemo mi danas tokom dana i sanirati. Nastavljamo s radom normalno, nema nikakvih problema. Nismo očekivali da bi se ovo moglo dogoditi jer tu nije bilo nikakvih radova ni ničega, ali evo dogodilo se što se dogodilo i sva sreća da nitko nije stradao i da je sve dobro prošlo”, rekao je Ante Gulin, vlasnik ugostiteljskog objekta Moderato Cantabile.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI