USNUO U VLAKU PA PODIVLJAO PRI BUĐENJU: Strojovođu vlaka ugrizao za ruku, udario u lice i pobjegao

Foto: Wikimedia Commons

Hrvat je u Njemačkoj u petak izazvao pravi incident, nakon što je strojovođa vlaka S7 u Munchenu provjeravao vlak na zadnjoj stanici, piše Fenix.

Prilikom pregleda zatekao je mušku osobu kako spava, ali kada ga je probudio, usnuli muškarac ga je fizički napao i izgrizao.

Kako se navodi u policijskom priopćenju, 42-godišnji strojovođa je oko 1.45 sati zatekao uspavanu osobu i probudio je, ali probuđeni 52-godišnji Hrvat sigurno je nešto krivo shvatio.

Iznenada, alkoholizirani muškarac koji živi u Ickingu, okrug Bad Tölz-Wolfratshausen (Gornja Bavarska) udario je zaposlenika DB-a, ugrizao ga za ruku, udario u lice i pobjegao. Imao je 2,12 promila alkohola u krvi.

Iako ga je prvo jurio 21-godišnji putnik koji ga je također oborio na tlo, uspio je pobjeći.



U sklopu lokalne potrage, službenici bavarske državne policije uspjeli su locirati 52-godišnjaka, uhititi ga i predati saveznoj policiji, a protiv Hrvata sada se vodi istraga zbog fizičkog napada.

Dopušteno mu je napustiti stanicu Ostbahnhof nakon završetka policijskog očevida.

Za strojovođu je zatražena liječnička pomoć koja mu je ukazana na licu mjesta te je pušten kući jer je doživio šok, navodi policija u priopćenju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI