UTJECAJNI SDP-OVAC FRAPIRAO: Nikakva Kolinda! Škoro s Milanovićem ulazi u drugi krug?

Cropix

Da je glas za predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru, zapravo glas za Zorana Milanovića, a ne za HDZ u naletu panike ovih je dana izjavio premijer Andrej Plenković, koji je tim riječima stao u obranu predsjedničke kandidatkinje svoje stranke Kolinde Grabar-Kitarović.

No, dok se Plenković ne propušta priliku za obračun sa Škorom koji je tijekom predstavljanja u Lisinskom prozvao i njega, pozivajući ga da nakon predsjedničkih izbora odstupi s pozicije, u SDP-u ipak o ovom slavonskom pjevaču progovaraju s dozom respekta. Da je tome tako potvrđuje i gostovanje Rajka Ostojića na N1 televiziji gdje se među ostalim referirao i na predizbornu kampanju. Prema njegovim riječima, Škoro je poslao jaku izjavu, a zaoštravanje kampanje po njemu upućuje na to da ovaj predsjendički kandidat vrlo vjerojatno ulazi u drugi krug. Jaka izjava na koju se Ostojić referira zapravo je ona u kojoj Škoro govori o životu u zemlji u kojoj vlada strah.

”Htio bih pozvati sve da 22. prosinca izađu na izbore da razbijemo taj strah i napravimo promjenu”, rekao je Miroslav Škoro prije nekoliko dana u Lisinskom pozivajući Plenkovića na ostavku. ”Nakon poraza gospođe Grabar-Kitarović, koja je direktni eksponent gospodina Plenkovića, on više neće imati legitimitet. Narod će već u prvom krugu izbora pokazati što misli o njemu i njegovoj Vladi”, rekao je nadalje Škoro kojega Ostojić očigledno ne uzima zdravo za gotovo.

“Broj glasova koje smo donijeli je sjajan, broj koji je donio danas HDZ je potpuno loš, a broj glasova koje je donio Miroslav Škoro, bez stranačke infrastrukture, je respektabilan”, kazao je Ostojić.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI