UVRIJEĐENI PERO KOVAČEVIĆ: ‘Uništili su projekt Hrvatskih suverenista, na Saboru nije bio nitko od utemeljitelja’

Facebook/Pero Kovačević

Bivši saborski zastupnik i pravnik Pero Kovačević priopćio je preko društvene mreže razloge zbog kojih nije prisustvovao Hrvatskim suverenistima te kritizirao aktualno vodstvo platforme.

Tvrdi kako na saboru ujedinjenja nije prisustvovao nitko od utemeljitelja platforme Hrvatskih suverenista, a aktualnom vodstvu poručuje kako su uništili cijeli projekt.

Pritom Kovačević ne donosi nikakvu konstruktivnu kritiku, već samo razočaranje.

Zanimljivo da je neke od neprisutnih sa Kovačevićeve liste “utemeljitelja” na saboru spomenuo i član predsjedništva stranke general Željko Sačić, zahvalivši im na svom dosadašnjem doprinosu.

Kovačevićevu Facebook objavu prenosimo u cijelosti:



“NISAM BIO NA SABORU HRVATSKIH SUVERENISTA

Dobio sam veliki broj vaših upita jesam li bio na Saboru Hrvatskih suverenista odnosno zašto nisam bio??

Nisam bio na Saboru Hrvatskih suverenista, kao niti nitko od utemeljitelja Platforme Hrvatskih suverenista iz redova neovisnih intelektualaca i domoljuba počev od admirala Davora Domazeta Loše, Jure Vujića, Tomislava Sunića, Rozalije Bartolić, Tanje Polić Marković, Draženka Kozula, Ivane Pavić, Kristine Gogić i mnogih drugih.

Neke od nas, ne sve, bili su pozvali da kao gosti uveličamo Sabor, što smo odbili. U pisanom odgovoru sam se zahvalio na pozivu te naglasio da su uništili projekt Hrvatskih suverenista”, stoji u objavi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI