UVRIJEDIO SKORO POLOVICU HRVATSKIH GRAĐANA! HDZ-ov zastupnik usporedio necijepljene sa marginalnim američkim slučajevima

Screenshot Facebook

Usred žestokih kritika oporbe oko vladinog Izvješća o suočavanju s epidemijom koronavirusa, zastupnik vladajućih Ivan Ćelić stao je u obranu ministru zdravstva Viliju Berošu.

HDZ-ov zastupnik i doktor medicine, psihijatar Ivan Ćelić pokušao se našaliti s ljudima koji se ne žele cijepiti.

I dok je u govoru rekao kako treba poštivati pravo osoba koje se ne žele cijepiti, poštovanje baš i nije pokazao upotrijebivši uobičajenu etiketu “antivaksera”, kao ni podržavanjem stožera koji mjerama brojnim ljudima ni ne daju drugi izlaz osim cijepljenja protiv vlastite volje.


U svom govoru opisao je kako on vidi prosječnog “antivaksera”:

“Prosječan antivakser izgleda ovako: on se protivi cjepivu protiv COVID-19 jer ‘ne zna što je unutra’, dok u isto vrijeme vjeruje da će mu pomoći lijek za konje protiv parazita”, rekao je Ćelić, a svojim se govorom pohvalio na Facebook-u.Ovime je Ćelić ujedno i usporedio 44 posto hrvatskih građana (koji nisu cijepljeni) sa marginalnim i isključivo američkim slučajevima u kojima su protivnici cijepljenja uzimali lijekove za konje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI