UŽAS NA SPLITSKOM NEBODERU: Podignuta optužnica protiv dvojice 19-godišnjaka za spolnu zlouporabu djevojčice

Ilustracija: Pixabay

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv dvojice 19-godišnjaka koje terete za kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina te protupravno oduzimanje slobode. Prvi okrivljenik je optužen da je uporabom sile izvršio spolni odnošaj, a drugi da je uporabom sile i prijetnje izvršio bludnu radnju.

Riječ je o slučaju koji je koncem svibnja zgrozio Split. Optuženici su pozvali 14-godišnju djevojčicu da pođe s njima na krov nebodera, a kada je ona to odbila, pratili su je i nagovarali da se predomisli. Drugooptuženi joj je prijetio da će je udariti i baciti u grmlje ako ne pođe s njima. Žrtva je u strahu ušla u zgradu. Odbila je ući u lift pa ju je drugooptuženi gurnuo te su se potom odvezli do vrha zgrade i izašli na krov. Ključ je imao drugooptuženi. Vrata izlaza je zaključao i tako onemogućio žrtvi bijeg, prenosi3 Dalmatinski portal.

Djevojčica je u strahu nekoliko puta tražila da je puste kući, no optuženici su zaprijetili da će joj kabelom vezati ruke i noge i baciti niz zgradu. Nasrnuli su na djevojčicu u cilju svog spolnog zadovoljenja. Dirali su je po intimnim dijelovima tijela. Prvooptuženog terete da je silovao žrtvu kada su ostali sami. Nakon tri sata pakla na vrhu splitskog nebodera djevojčicu je spasio brat.


Facebook Comments

Loading...
DIJELI