UŽAS U CRNOJ GORI! Ubijeno najmanje 11 ljudi, ranjeni su i policajci, a sve nakon obiteljske svađe

Foto: Screenshot

Crnogorski mediji izvijestili su u petak kako je u crnogorskom Cetinju došlo do napada u kojemu je napadač ubio više ljudi te je i sam ubijen.

Radi se o obiteljskom sukobu. Među ranjenima su djeca i policajci.

Napadač je nakon obiteljske svađe iz vatrenog oružja pucao na više osoba u naselju Medovina, neslužbeno su doznali tamošnji mediji. Do pucnjave je došlo nešto nakon 16 sati.

Nakon pokolja obitelji je navodno izašao na ulicu i zapucao na prolaznike, javlja Radio Cetinje. Jedan policajac je ranjen u glavu. Nije još poznato li počinitelj likvidiran u sukobu s policijom ili je počinio samoubojstvo.

Crnogorski mediji pišu da napadač nije dozvolio Hitnoj da pomogne ozlijeđenim osoba. Na terenu je policija iako se još nitko službeno nije oglasio oko ovog napada.



Mediji prenose kako je ubijeno najmanje jedanaest osoba. Teško ozlijeđeni prebačeni su u Klinički centar Crne Gore. Identiteti osoba još nisu poznati, a Radio Cetinje prenosi da je policajac ranjen u glavu.

Crnogorski mediji javljaju kako je nakon maskara Klinički centar u Podgorici pod opsadom policije. Policajci sa dugim cijevima čuvaju bolnicu u koju su dovezeni neki od ranjenih u krvavom piru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI