UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Zbog izjava na društvenim mrežama studenta tukli dok nije umro

screenshoot

Reuters javlja da je povod svemu bila žrtvina izjava koja je protumačena bogohuljenjem, a tamošnja policija tvrdi da je pravi razlog sukoba vjerska debata na kojoj je Mashal govorio stvari koje se ostalim studentima nisu svidjele

Mashal Khan, nesretni je student iz Pakistana s čijim se vjerskim izjavama na društvenim mrežama njegove “kolege” nisu složile.

Iako se u civiliziranom svijetu takve nesuglasice rješavaju debatom i argumentiranim raspravama, pakistanski studenti su svojeg kolegu odlučili mrcvariti do smrti, pa čak i nakon toga.

Bijesna je rulja Mashala tukla čim je stigla: palicama, šakama, ciglama i letvama, a nakon što je mladić umro, nastavili su udarati njegovo mrtvo tijelo.

Reuters javlja da je povod svemu bila žrtvina izjava koja je protumačena bogohuljenjem, a tamošnja policija tvrdi da je pravi razlog sukoba vjerska debata na kojoj je Mashal govorio stvari koje se ostalim studentima nisu svidjele. Nesretnog studenta profesori su pokušali zaštititi zatvaranjem u jednu od prostorija, no rulja je uspjela doći do njega, izvesti na ulicu i ubiti ga.

U ubojstvu je sudjelovalo najmanje 100-tinjak ljudi, a privedeno ih je samo 10.



https://www.youtube.com/watch?v=qPD1Cehq4Ks

Facebook Comments

Loading...
DIJELI