UZROK STRAHOTE KOD NAŠICA: Zbog neprilagođene brzine došlo do prometne nesreće u kojoj je poginulo dijete

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Uzrok prometne nesreće kod Našica u petak navečer u kojoj je poginulo četverogodišnje dijete je neprilagođena brzina. Dvije osobe su teško ozlijeđene objavila je u subotu rezultate očevida PU osječko-baranjska.

Nesreća se dogodila u petak oko 19 sati, između Podgorača i Budimaca, u trenutku kada vozač osobnog automobila u zavoju nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste i vidljivosti, te je sletio s kolnika u odvodni kanal. Pritom se automobil višestruko prevrnuo, a svi putnici ispali su iz vozila.

Od zadobivenih ozljeda četverogodišnje dijete je poginulo na mjestu nesreće te je prevezeno na obdukciju u osječki Klinički bolnički centar, priopćeno je iz PU osječko-baranjske.

U prometnoj nesreći 37-godišnji vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, a 32-godišnja putnica teške tjelesne ozljede opasne po život.

Očevid na mjestu teške prometne nesreće obavili su zamjenica osječkog Općinskog državnog odvjetnika i službenici Policijske postaje Našice, dodaje se u priopćenju.Facebook Comments

Loading...
DIJELI