VAL POVUKAO DJEČAKA U MORE! U tijeku opsežna potraga Službe pomorske sigurnosti, Službe zaštite i spašavanja, pripadnika ronilačkog centra i Uprave policije

Foto: Pixabay

Ravnatelj Direktorata za zaštitu i spašavanje MUP-a Crne Gore Miodrag Bešović priopćio je kako je u tijeku potraga za trinaestogodišnjim djetetom u Herceg Novom, kojeg je sinoć val povukao u more.

“Sinoć oko 23 sata val je povukao 13-godišnje dijete u Herceg Novom. I dalje je potraga za tim djetetom”, izjavio je Bešović, prenosi RTCG.

Kako je rekao, u potragu su uključene Služba pomorske sigurnosti, Služba zaštite i spašavanja, pripadnici ronilačkog centra i Uprave policije.

“Do sada nismo imali rezultate te potrage. Nažalost, to je jedna informacija koju smo sinoć kasno dobili”, izvijestio je Bešović.

Zapovjednik Službe za zaštitu i spašavanje Herceg Novi, Zlatko Ćirović je poručio kako su poziv za pomoć dobili sinoć oko 10 sati.



“Sinoć u 21:54 smo dobili poziv policije da je talas povukao dječaka ispod hotela Plaža u Herceg Novom. Odmah smo izašli na teren. Pošto su talasi bili ogromni, mogli smo samo da osvijetlimo reflektorima more. Od sinoć smo tu. Do sada niko nije mogao da uđe u vodu, a sada se more smirilo pa se nadamo boljoj potrazi”, kazao je Ćirović za RTCG.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI