Vatrogasac branio mlade sezonce u Supetru – i njega su huligani ozlijedili

Wikipedia/Ilustracija

U nedjelju je policija  uhitila dvije osobe (22 i 19 godina) zbog sumnje da su u jutarnjim satima u Supetru na Braču sudjelovali u napadu na skupinu od pet osoba koje su tom prilikom lakše ozlijedili, doznaje se u nedjelju u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj. Jedan od ozlijeđenih je supetarski vatrogasac. Pokušao je pomoći napadnutima.

Oglasili su se vatrogasci Supetra.

“Mi, vatrogasci dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar najoštrije osuđujemo fizički napad na našeg člana Tomu Domančića koji se u Supetru dogodio u nedjelju ujutro nakon nogometnog turnira Torcida kup.

Poštujući vatrogasna, kršćanska i ljudska načela humanosti, zaštite i pomoći slabijima Tomo se suprostavio grupi od petnaestak momaka koji su napali, bacili na pod i počeli cipelariti trojicu sezonaca iz Slavonije i djevojku Varaždina i na koncu završio u splitskom KBC-u sa višestrukom frakturom nosne kosti.

DVD Supetar se svojim cjelokupnim djelovanjem uvijek zalagao za toleranciju i nenasilje i u tom je smjeru od svojeg osnutka do danas odgajao generacije svojih članova te ovim putem beskompromisno osuđuje svako nasilje na bilo kojoj osnovi. Vidimo iz novinskih napisa da su policijsku službenici u istraživanju ovog slučaja bili brzi i učinkoviti a očekujemo i od Torcide da se o rečenom incidentu jasno i promptno očituje u suprotnom ćemo biti prisiljeni preispitati svoje daljnje sudjelovanje u organizaciji supetarskog Torcida kupa.



Našem Tomi želimo brz i uspješan oporavak”, napisali su na Facebooku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI