VELIKA AKCIJA POLICIJE BiH: Razbijen lanac krijumčara, uhićen i policajac koji je opskrbljivao ministra

Foto: Ilustracija/Pixabay

Razbijen je lanac krijumčara droge u BiH. Među uhićenima nalazi se i policajac za kojeg se vjeruje kako je osiguravao jednog državnog ministra, prenosi Klix.

Tužiteljstvo BiH navodi kako je izvedena policijska operacija te je uhićeno više osoba, a zaplijenjeno je oko 15 kilograma sintetičke droge speed.

Uhićeni se sumnjiče kako su djelovali kao kriminalna skupina koja je krijumčarila drogu. Iz Tužiteljstva BiH dodaju kako je jedan od članova te skupine bio policajac zaposlen u Ravnateljstvu za koordinaciju policijskih tijela, specijaliziranoj agenciji zaduženoj za zaštitu najvažnijih političara, vladinih objekata i diplomatskih predstavništava. Njega terete da je zlorabio ovlasti i informacije koje su mu bile dostupne.

Portal Klix prenosi da je uhićeni policajac Miloš Nikolić koji je osiguravao ministra za ljudska prava Miloša Lučića.

Navodno je priveden kada je pokušao prodati 10 kilograma speeda i to nakon što su ga istražitelji prije toga mjesecima pratili. Policija u BiH je informacije o Nikolićevom kriminalnom djelovanju dobila nakon što je drogu pokušao prodati hrvatskim istražiteljima.Facebook Comments

Loading...
DIJELI