VELIKA POBJEDA VIDOVIĆ KRIŠTO: ‘Nije ovo kraj, sprema mu se još nešto: ‘On je plaćenik političke elite! Sve ću dati u humanitarne svrhe’

Foto:Pixsell

Sjećamo se svi vjerujemo incidenta koji se dogodio u emisiji Otvoreno HRT-a kad je PR- stručnjak i bivši savjetnik Andreja Plenkovića Krešimir Macan saborsku zastupnicu Karolinu Vidović Krišto nazvao spodobom u žestokoj raspravi a nakon svega je i napustio studio emisije unatoč naporima voditelja emisija Mislava Togonala da to ne učini.

Naime, Vidović Krišto podnijela je privatnu tužbu protiv Macana nakon što ju je u HRT-ovoj emisiji Otvoreno nazvao “spodobom”. On Macan je na sudu je izgubio taj spor od Karoline Vidović Krišto.

 

Mora platiti 8000 kuna. Žalit će se, očekuje oslobađajuću presudu

Presuda je nepravomoćna i po njoj je Macan dužan platiti Karolini Vidović Krišto 8000 kuna plus 800 kuna sudskih troškova.



Macan najavljuje žalbu i vjeruje kako će naposljetku biti oslobođen.

Vidović Krišto za Dnevno poručuje kako poanta tužbe nije novčana naknada.

“Sve ću dati u humanitarne svrhe”

Tvrdi kako je financijski iznos morala tražiti zbog odredbi zakona. Kaže i kako će sve uplatiti u humanitarne svrhe.

“Krešimiru Macanu dosuđena je kazna. Zbog odredbe zakona sam morala tražiti financijski iznos. Ali ne radi se o iznosu, koji ću ionako donirati u humanitarne svrhe, nego je riječ o tome da je navedeni gospodin plaćenik političke elite koji radi na sprječavanju prava javnosti na istinu te zaštiti političke elite. I zato mora biti kažnjen, te ću u smislu sprječavanja njegovog protupravnog i protudemokratskog djelovanja uložiti žalbu Višem sudu”, zaključila je Vidović-Krišto.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI