VELIKA TUGA U NJEMAČKOJ: U padu Cessne poginuo i Joško Sladojević, igrač i predsjednik nogometnog kluba Croatia Stuttgart

Foto: Robert Fajt / CROPIX

U Cessni 182 koja se srušila kod Slunja a koja je pronađena u ponedjeljak oko 11:50 i u kojoj su poginuli svi putnici je i Hrvat  Joško Sladojević, koji je dugi niz godina živio i radio u Njemačkoj, piše Fenix Magazin.

Podsjetimo Cessna je poletjela iz Splita za Njemačku.

Sladojević je bio dugogodišnji dopredsjednik, a prije toga i igrač nogometnog kluba Croatia Stuttgart. Osim što je bio član, igrač i dopredsjednik tog kluba, niz godina obnašao je i funkciju blagajnika.

“Počivao u miru naš Joško”, poručili su iz Croatije Stuttgart za Fenix i poslali posljednju fotografiju svojeg člana Joška slikanu ispred zrakoplova Cessna u kojem je poginuo.

Pokojni Joško Sladojević, koji je rodom iz Blata na Cetini, dugi niz godina je radio kao inženjer u Mercedesu. Prije nekoliko godina uzeo je otpremninu i vratio se u Hrvatsku.



“Na nagovor njemačkih prijatelja prihvatio je njihov poziv da se iz Splita s njima vrati za Njemačku. Nažalost, sudbina je bila okrutna prema tom neponovljivom čovjeku”, rekli su za Fenix Magazin njegovi prijatelji iz Croatije Stuttgart.

Pokojnog Joška Sladojevića kao dobrog i vrijednog čovjeka sjećaju se i članovi Glavnog školskog odbora Hrvatske nastave Koordinacije Stuttgart, čiji je predsjednik bio osam godina.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI