VELIKI POVRATAK LAŽNOG SVJEDOKA VINKA SINDIČIĆA: Dokazani udbin ubojica poznat je po tome što iskaze mijenja ovisno o tome koliko mu tko plati!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 15. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Posljednji njemački pokušaj optužbe za udbaška ubojstva: Veliki povratak lažnog svjedoka Vinka Sindičića: Dokazani udbin ubojica poznat je po tome što iskaze mijenja ovisno o tome koliko mu tko plati!

Svi pričaju o tome zašto je Paladina pristao ući u Vladu. Njemu mora da nešto gori pod nogama: tko bi inače bio lud da na ovo pristane?

U Slavoniji stasa nova zvijezda HDZ-ove desnice, Igor Andrović! “Ušutkat će članove bliske Anušiću koji su nezadovoljni zbog odlaska Tramišak”, procjenjuju u vrhu HDZ-a.

A Plenković ruši Anušićev utjecaj na svim poljima: Šef se ubrzano distancira od osječko-baranjskog župana.Intrigantan priča iz bankarskog sektora: Nakon rastave prelazi u HNB! Viceguverner u raljama bivše žene.

Tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR

Facebook Comments

Loading...
DIJELI