VELIKI SKANDAL UOČI SINJSKE ALKE! ALKARSKI VOJVODA PRIJAVLJEN ZBOG NASILJA U OBITELJI: ‘Ovo su smicalice, neprijatelji mi žele zlo pa su se javili medijima!’

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Zbog nasilja u obitelji, alkarskog vojvodu Boška Ramljaka 15. lipnja je prijavila splitska policija.

Kako od dobro obaviještenih izvora iz splitske policije doznaje Večernji list, svemu je prethodila žestoka verbalna svađa između Ramljaka i supruge, pri čemu je alkarski vojvoda galamio i vrijeđao suprugu.

Nakon toga se u svađu uključila i njihova 20-godišnja kći koja je pokušala smiriti situaciju. Uzela je ocu mobitel, nakon čega ju je on fizički odgurnuo. Iako nije poznato tko je pozvao policiju, službenici su podnijeli optužni prijedlog protiv Ramljaka i kćeri zbog počinjenja nasilja u obitelji opisanog u Prekršajnom zakonu.

Ramljakova supruga u ovom je slučaju tretirana kao žrtva. O cijelom slučaju za Večernji list kratko se oglasio i Ramljak.

“Ovo su smicalice, neprijatelji mi žele zlo pa su se javili medijima. U mojoj se kući nije dogodilo ništa što se ne događa u drugim obiteljima. Da, dogodilo se to što spominjete, ne bježim od istine. Nisam bježao ni od Domovinskog rata, a Alka je moj smisao života i uvijek ću se za nju boriti i afirmirati je”, poručio je.



Podsjetimo, sinjska Alka održava se 8. kolovoza i ostaje vidjeti hoće li se na Ramljaka primijeniti inače stroge i restriktivne alkarske odredbe propisane internim statutima, a koje od sudionika Alke zahtijevaju iznimnu čast i ugled, što podrazumijeva i izostanak problema sa zakonom.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI