VERBALNI RAT SE NASTAVLJA: Srića Milanoviću nije ostao dužan i odgovorio mu u nikad žešćem stilu!

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL, Robert Anic/PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović otvorio je čini se novi front verbalnih sukoba.

Naime Milanovića je Srića prozvao da se drži onog što zna, vanjske politike i ostalih političkih stvari a ne da glumi liječnika. Podsjetimo, Milanović je izjavio:

“Koji  je smisao nošenja maske? Nevjerojatna je poslušnost onda kada se ne bi trebalo slušati u potpunosti”, kazao je predsjednik Zoran Milanović komentirajući situaciju s koronavirusom. Potom je na to stigao već spomenuti  odgovor Sriće o čemu se već pisali.


Danas je pak predsjednik iz Sinja opet uputio nekoliko riječi Srići te tako nastavio verbalni rat.

Podsjetimo se što je točno Milanović rekao.“Tko je to? To je još jedna osoba kojoj je kriza pomogla da izmigolji iz rupe, ne znam tko je on, u Hrvatskoj ima nekoliko stotina pulmologa, nekoliko najboljih su otišli u Švedsku. Jedan državni doktor je rekao da se ne miješam u stanje struke. To nije struka, to je zdrav razum. Ako se traže potvrde za cijepljenje da uđem u prostor, koji je smisao ograničenja u prostoru? U New Yorku nema tih pravila. Tko je donio tu odluku? Neki ljudi će se morati vratiti u anonimnost svojih dosadnih i bezveznih života, ako žele pozornost, neka idu na Facebook, nek se kandidiraju ili bave svojim poslom, a to je liječenje, a ne gostovanje na televiziji. Dokle god mediji budu davali taj prostor ljudima, neće biti dobro. U čije ime on govori? Razgovarao sam s nekim njegovim kolegama koji ga smatraju lupetalom”, rekao je Milanović.

Stigao je novi i poprilično oštar odgovor pulmologa Sriće na riječi predsjednika.

“Za početak ću reći da sam u vrijeme dok se o virusu malo znalo i dok je bilo najteže spašavao ljudske živote na covid odjelu u KB Dubrava, dok se Milanović na nedopustivom mjestu u ‘Klubu’ družio s Kovačevićem. Ako je covid odjel rupa koju spominje predsjednik onda sam iz nje i izmigoljio” kazao je za 24 sata Saša Srića na izjavu predsjednika Milanovića u Sinju.

“Nedopustivo je da predsjednik nekoga proziva lupetalom, no kako se obraća i komunicira s drugima to se od njega i očekuje. Radio sam za njegovu kampanju, nosio majicu ‘predsjednik s karakterom’, a do sada je razočarao svakog iskrenog ljevičara” – odgovorio je Srića.

Na pitanje zna li ga predsjednika Milanovića osobno Srića kaže:

“Da, znam ga osobno, a ovako se razgovara, kad mu kažete nešto što mu ne odgovara.”

“Da sam bio punoljetan ’91 bio bi u ratu kao što sam danas u ‘ratu’ s virusom, a gdje je ’91 bio predsjednik”, zapitao se Srića.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI