VESNA NAĐ OŠTRO PORUČILA PEĐI GRBINU: ‘Ništa ne radi. Dok se budemo tako međusobno klali neće biti sreće za SDP’

Foto: Nikola Cutuk/PIXELL

Saborska zastupnica SDP-a Vesna Nađ komentirala je mogućnost raspuštanja saborskog kluba SDP-a.

Naime, Jutarnji list neslužbeno piše da bi do raspuštanja moglo doći jer je Klub otkazao poslušnost predsjedniku stranke Peđi Grbinu.

“To sam i ja čula da su neslužbene informacije. Mislim da će takva odluka biti duboko nepravedna i nezakonita budući da Poslovnik Sabora i Poslovnik Kluba SDP-a dozvoljava nestranačkim saborskim zastupnicima da budu članovi Kluba SDP-a. Ta inicijativa mislim da mu neće proći”, kazala je Nađ za N1.

Dodale je da je većina članova Kluba SDP-a su protiv izbacivanja četiri saborska zastupnika. Istaknula je i da spomenutih četvero želi nastaviti raditi u Klubu SDP-a.

“To što je on htio maknuti i predsjednika Odbora Nikšu Vukasa i kolegicu predsjednicu odbora za zdravstvo Renatu (Sabljar-Dračevac), nismo vidjeli zašto bi se micali ako dobro rade posao u odboru”, pojasnila je Nađ.



Istaknula je da se “ništa ne radi” otkad je Grbin došao na čelo stranke.

“Dok se budemo tako međusobno klali neće biti sreće za SDP, a to vidimo i po zadnjem rejtingu. Rečeno je da su ovi izbačeni jer se nije radilo, a otkad je tu Peđa Grbin, ništa se ne radi. Moramo se okrenuti politikama, radnicima, intelektualcima jer vidimo da Plenković i HDZ više nema oporbe”, istaknula je.

“Grbin se samo bavi izbacivanjima i kadrovskim pitanjima umjesto da se počne baviti politikama”, poručila je Nađ.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI