(VIDEO) BORAS NA UDARU: Savjetnica mu nosi kišobran!

DIP

Rektora Borasa su zbog ovog detalja na društvenim mrežama zatrpali kritikama

U prilogu HTV-ove emisije Hrvatska uživo pušten je prilog o prijedlogu izmjena Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju koje su naišle na kritike u dijelu akademske zajednice jer se čini da idu na ruku baš njemu, tj. njegovim nastojanjima da poveća ovlasti rektora te da ne ode u mirovinu nakon što je prošle godine navršio 65 godina.

Na samom početku priloga vidi se Damir Boras tijekom posjeta neke delegacije Rektoratu, a uz njega hoda, noseći mu kišobran, prof. Sandra Kramar, stručna savjetnica za protokol i organizaciju javnih događanja iz Ureda za odnose s javnošću.

Seksizam, nepoznavanje bontona, patrijarhalna neosjetljivost samo su neki od potencijalnih povoda ovog postupka koji je rektor dopustio.

U opisu posla prof. Kramar zasigurno nije ovakva vrsta”posluživanja” uvaženog rektora.

Urednica emisije Hrvatske uživo  Maja Sever uz komentar u svojem stilu podijelila je prilog na svojem Facebook profilu, a tek je tada krenula prava paljba:“BORASU POMOĆNICA DRŽI KIŠOBRAN!!! Na ovo su me tek sad upozorili face frendovi. Snimljeno jučer kod Senata. Rektor Boras prima nekakvu delegaciju, pada kiša, a njemu žena drži kišobran. Ma, ovo je meni sve”, poručila je Sever.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI