(VIDEO) BRANITELJ ĐAKIĆA ‘ISPLJUSKAO’ ZA PAMĆENJE! Toliko ga je izvrijeđao da je neugodno za gledati…

Screenshot

Čini se kako saborskom zastupniku Josipu Đakiću bliži kraj karijere, barem što se tiče predsjedničke zadaće unutar HVIDRA-e.

Iako hrvatski ratni vojni invalidi već dugi niz godina pokazuju nezadovoljstvo njegovim radom, ovih dana došlo je do potpune eskalacije i pobune u HVIDRA-i.

Đakić ne da na Pupovca

Naime, nakon istupa čelnika SDSS-a Pupovca u sarajevskom mediju, gdje je zbog napada na pripadnike srpske zajednice u Uzdolju usporedio današnju Hrvatsku s NDH, Glavni odbor Hvidre zatražio je raskid koalicije s predstavnicima srpske manjine i DORH-ovu reakciju. Napad na Pupovca i traženje raskida koalicije sa SDSS-om se, jasno, Đakiću kao dugogodišnjem vjernom HDZ-ovcu nije svidjelo, pa je upregnuo svu svoju energiju kako bi članove HVIDRA-e odgovorio od te nakane.

“Josip Đakić ne poštuje odluke Središnjeg odbora i radi po naputcima politike. On je prvi koji bi morao poštovati i provoditi odluke Odbora. Očito čovjek koji ima visoku političku funkciju ne bi trebao voditi udrugu jer ovako šteti ne samo ratnim vojnim invalidima, nego svim hrvatskim braniteljima i najbolje bi bilo da odstupi”, poručio je Željko Dragašević, predsjednik bjelovarske HVIDRA-e.



“Vidoviti branitelj”

No, takve i slične poruke Đakiću se ne odašilju od jučer. Pamtimo legendarnog hrvatskog branitelja koji je gotovo proročanski prije godinu i pol dana na prosvjedu protiv dolaska Vučića u Hrvatsku očitao tako žestoku lekciju, da je vrijedna ponovnog gledanja. Ovaj branitelj je, naime, bio šokiran Đakićevim sudjelovanjem na prosvjedu protiv dolaska srpskog predsjednik koji je, zapravo, došao na poziv vladajuće koalicije u kojoj je i sam Đakić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI