(VIDEO) DO SADA NEVIĐENA! Pojavila se još jedna snimka Stipe Mesića, između ostalog govori o Judi

Facebook

Na snimci Stipe Mesić govori o Udbi, HDZ-u, Srbima....

Na Facebook stranici Radiosendung Kros pojavila se još jedna snimka Stipe Mesića koji je 18.03.1990. održao govor u Karlsruheu.

“Ako nemožemo i netrebamo zaboraviti zločine koje su pojedinci svjesno ili nesvjesno činili u ratnim sukobima kako možemo zaboraviti riječi koje je neko izgovarao pri punoj savjesti. Zato i postoje dokumenti koji istinito svjedoče o nekim zbivanjima ne radi revizionizma nego radi istine”, stoji pod objavom.

Na snimci Stipe Mesić govori o Udbi, HDZ-u, Srbima, o Judi kao “omiljenom Isusovom učeniku” – kaže Stipe da to znaju oni koji su učili vjeronauk, vjerujemo da ti znaju da je Isusov miljenik Ivan evanđelist, a ne Juda. No, dobro…

Samo da napomenemo kako je ovaj put Mesić svjestan da se snima – sam je potvrdio.

“HDZ mnogi napadaju, vidjeli ste da ima puno pokreta koji su i radikalniji od nas. Ali njih nitko ne napada, mogu govoriti što žele”, govorio je Mesić.



“Mi smo stranka koja se bori za građanske slobode svih, za ravnopravnost svih Hrvata i onih koji smatraju Hrvatsku svojom domovinom. Mi nismo revanšisti. Oni koji su zloupotrebljavali vlast do sada mogu biti sigurni da će im biti bolje nego što je nama bilo dok su oni imali vlast”, govorio je Mesić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI