(VIDEO) Libanonka razotkriva izbjeglice i one kojima koristi njihovo naseljavanje! ‘Oni su došli nametnuti svoju kulturu, a kompanije profitirati od njih!’

Vimeo

"Sami su rekli da se ne žele asimilirati, štoviše njihov cilj je promjeniti kulturu te zemlje u potpunosti"

Osnivačica i predsjednica udruge ‘Act for America’, Brigitte Gabriel je dala neke smjernice o muslimanskim izbjeglicama i njihovom podmuklim planovima kako da dođu do socijalnih naknada iz zapadnih zemalja. “Sami su rekli da se ne žele asimilirati, štoviše njihov cilj je promjeniti kulturu te zemlje u potpunosti”,  prenosi Freedom Daily.

Gabriel je sve to iskusila u svojoj domovini Libanonu. Ona objašnjava kako je izgubila svoju zemlju u potpunosti zbog radikalnog islama, te je uvelike zabrinuta kako će zapadni svijet reagirati na isti taj islam koji danas izbjeglice pokazuju. Gabriel je inače stručnjakinja za nacionalnu sigurnost.

“Muslimani su u Libanon došli iz siromašnijih zemalja. Njihova djeca su došla studirati, a roditelji raditi. Libanon je za njih sagradio kampove te se brinuo o njima. Na kraju, to gostoprimstvo su uništili. Svi koji nisu muslimani su postali nepoželjni.

To se događa kada uvedete ljude u svoju zemlju koji ne dijele vaše vrijednosti, koji ne dijele vaše slobode, demokraciju i toleranciju. Puno ih je infiltrirano u ISIS.

Većina njih dolazi bez dokumenata. Nitko ne zna tko su. Zato su već i odbijeni od strane Saudijske Arabije, Emirata, Dubaija i Kuvajta. Oni u njima vide prijetnju za nacionalnu sigurnost. Postavlja se pitanje, ako ih Saudijska Arabija odbija zašto da ih mi primimo? Jesmo li toliko glupi?”, pita se Gabriel.



Gabriel spominje i podmuklu industriju koja profitira od izbjeglica koje iskorištava kao jeftinu radnu snagu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI