(VIDEO) Najglasniji živozidaši stigli na deložaciju obitelji Antolić, ovršitelj se nije pojavio!

Screenshot

"Ovdje se vidi sav poraz politike HDZ-a i Mosta koji su rekli da neće biti deložacija iz jedinog doma", zaključio je Sinčić

Deložacija obitelji Antolić s troje djece u zagrebačkoj četvrti Črnomerec najavljena za danas ipak se nije dogodila. Na mjesto događaja stigli su članovi Živog zida, među kojima i Ivan Vilibor Sinčić, Branimir Bunjac i Ivan Pernar i brojni drugi. Antolići stanuju već tri godine kao podstanari u zgradi koju je od banke kupio poduzetnik “koji nema osjećaja solidarnosti”.

 Međutim, ovršitelj se nije pojavio te do deložacije nije ni došlo.

>>> SINČIĆ POTVRDIO: ‘Da, Pernar ide u utrku za gradonačelnika Zagreba’

“Još jedna pobjeda, Antolići ostaju u svojem domu”, napisao je saborski zastupnik Ivan Pernar na svojem Facebook profilu, uz fotografiju okupljenih ljudi koji su došli spriječiti deložaciju.

“Zahvaljujem svima koji su došli na ovaj hladan dan. Nije se pojavio sudski ovršitelj i predstavnik ovrhovoditelja”, rekao je Sinčić i naglasio da imaju indicije da do deložacije neće doći.



Dodao je i da je nehumano u siječnju bacati obitelj s troje djece na ulicu te da je Zagreb trebao osigurati alternativni smještaj.

“Ovdje se vidi sav poraz politike HDZ-a i Mosta koji su rekli da neće biti deložacija iz jedinog doma”,  zaključio je Sinčić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI