(VIDEO) NEVJEROJATNO! Čovjek s HDZ-ove liste za EU izbore: ‘HDZ je pokrao Hrvatsku’

screenshot

HDZ je u petak predstavio svoju izbornu listu za Europski parlament. Na čelu je premijerov savjetnik, mladi Karlo Ressler, koji je izjavio kako su skupili “kvalitetnu kombinaciju različitih profila i generacija”.

Iako se činilo kako su najzanimljiviji detalji to što listu predvodi mladi Ressler, a ne netko od dokazanih HDZ-ovaca te što na njoj definitivno nema Gabrijele Žalac koja se prije skandala s nesrećom, Mercedesom i pijanom kumom činila kao sigurna kandidatkinja, isplivao je u najmanju ruku zanimljiv video jednog od kandidata, Stjepana Ribića.

Ribić je inače dugovječni ravnatelj Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije, a u HDZ-u je od 2017. godine. Ranije je bio član HDSSB-a koji ga je na prošlim izborima također kandidirao za Europski parlament.

Na YouTubeu i dalje se nalazi snimka Ribića iz kampanje 2014. godine. Dramatični govor započeo je s “Hvaljen Isus, puče moj! Izdani, prevareni, zaspali!”. Nastavio je nabrajati najveće probleme Hrvatske za koje je okrivio SDP i HDZ koji je proglasio lopovskim i konstatirao kako je ta stranka “bacila državu na koljena”.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI