(VIDEO) OBERSNEL VERBALNO NAPADNUT NA KORZU: Muškarcu pokazao srednji prst, i zaključio kako psihijatrija ne radi svoj posao!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Gradonačelnik Rijeke na odlasku Vojko Obersnel, na riječkom se Korzu našao na udaru jednog građanina koji nije štedio niti birao riječi. Optužio ga je da je gori od nedavnog preminulog gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića.

“Ni Bandić ne baca 30.000 eura u smeće odmah, svom prijatelju i ortaku si isplatio 15 tisuća eura za jednu rolu papira koju si isto bacio u smeće. Šta kažete na to u svoju obranu?”, govori muškarac koji je video zapis objavio na Facebook stranici “Pokret otpora-Riječani protiv korupcije“.

Obersnel je najprije samo šutio, a upitan o svojoj obrani pokazuje veliku dozu nepristojnosti podiže srednji prst i muškarcu okreće leđa. Ovaj  potom ne obazirući se  na taj postupak prvog čovjeka Rijeke nastavlja govoriti koliko je ljudi zaposleno na projektu Rijeka – europska prijestolnica kulture, a koliko u Gradskoj upravi.


Proziva potom i okupljene novinare i snimatelje pa ih naziva fufama i kvazi-novinarima pa tvrdi kako “Rijeka nije grad tolerancije nego strahovlade ovog ovdje bezprizornog jeftinog ništarije”, osvrčući se tako na Obersnela.

Obersnel u tom trenutku pokušava nazvati nekoga, a muškarac govori kako je Rijeka jedini grad gdje građani moraju “doći s kalašnjikom na Poglavarstvo, gdje se moraju vezati lancima za zgradu, gdje moraju doći s plinskom bocom ovdje, a prije toga sjediti pet dana ovdje dok ih se ne pozove”.Riječki gradonačelnik, pokazalo se i otkrilo, pokušao je nazvati policiju i na to je pozvao i druge ljude, no muškarac mu govori kako je to “njegova policija, ali ne zadugo”.

“Nažalost, ni psihijatrija ne radi svoj posao”, ističe naposljetku Obersnel, no muškarac ga potom naziva totalitaristom.

Građani ga pozivaju na malo tolerancije, no on odgovara da grad Rijeka nije grad tolerancije. “Vi ste tirani”, zaključuje.

Video incidenta pogledajte ovdje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI