(VIDEO) OGORČENI BULJ DOŠAO NA IZVOR CETINE: Snimao turiste i zabio tablu s natpisom ‘Zabranjeno kupanje’

Screenshot: Facebook

Gradonačelnik Sinja i saborski zastupnik Mosta Miro Bulj odlučio je istjerati pravdu pa je otišao na izvor Cetine gdje se ljudi kupaju i čekićem zabio tablu s natpisom “Zabranjeno kupanje”.

Cijeli događaj Bulj je izravno prenosio na svom Facebooku.

Na tabli je bio natpis “Zabranjeno kupanje” te prekriženi simboli čovjeka i psa u vodi. Time je htio upozoriti da se izvor Cetine uništava i da je mutan.

Okrivio je vlasti za to što, kako je rekao, nema nikakve kontrole tog prirodnog bogatstva.

“Možda bi bilo najbolje staviti WC nasred, predlažem Ministarstvu i da sve betoniziraju”, rekao je.Zabio je tablu iako je to bio njegov ilegalan potez jer izvor Cetine nema nikakve veze s gradom u kojem je on gradonačelnik.

Objasnio je da je postavljanje table njegova dužnost kao saborskog zastupnika te je pokazao još jednu tablu koju je netko postavio, a na kojoj na engleskom jeziku piše da se kupanje ne preporučuje.

“Evo vidite stranci se smiju, izruguju se. Mi smo dobri domaćini. Ovo je sveti izvor svete rijeke Cetine. Pogledajte, ovo su stranci sve, ima iz Indonezije čini mi se, iz Kine, iz Češke, iz… Zaštitit ćemo izvor Cetine, krajnji je čas. Ovo što se događa je katastrofalno”, naglasio je Bilj te nakon toga mobitelom snimao ljude na plaži.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI