(VIDEO) OVO JOŠ NIJE VIĐENO, SVI SMO U ŠOKU! ZVJERSKI PREMLAĆUJE ŽENE! Manijak ženi razbio bocu o glavu, izudarao nogama i šakama!

Foto: Screenshot

U Splitu je jutros brutalno premlaćena 52-godišnja Nevenka Margeta. Nju je na stubama ugostiteljskog objekta dočekao napadač, udario ju staklenom bocom po glavi i nastavio brutalno udarati na podu.

Sve je snimila nadzorna kamera, a njen suprug Damir Margeta, inače umirovljeni pripadnik 4. brigade nudi novčanu nagradu svima koji imaju bilo kakvu informaciju o napadaču, piše Dalmatinski portal.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju javite se na broj mobitela 0923765615.


Napad na nesretnu ženu dogodio se malo iza 7 sati, kada je trebala otvoriti ugostiteljski objekt.

Nepoznati napadač je zamolio čašu vode, a onda joj je s leđa razbio staklenu bocu na glavi. Kada je žena pala, nastavio ju je udarati rukama i nogama. Napadač je pobjegao kada su naišle prolaznice.U međuvremenu se dogodi novi napad

Slučaj se istražuje, a policija će uskoro objaviti fotografije napadača. Navodno se još se ne zna o kome se radi.

Slobodna Dalmacija piše da je napadnuta još jedna i da je cijela splitska policija na nogama, hvataju pomahnitalog manijaka.

Na ulice su upućene sve raspoložive policijske snage. Oko 15 sati PU Splitsko-dalmatinska je javnost izvijestila kako su identificirali osumnjičenika i intenzivno tragaju za njim, piše Večernji.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI