(VIDEO) SILOVITA OLUJA U SLAVONIJI! Nije tornado, ali je strašno! Brutalna snimka: Puca staklo na autu u vožnji, prodire voda!

Za danas je najavljena mogućnost snažnijih oluja diljem Hrvatske, a jedna je upravo pogodila područje Požege. Snažna tuča lomila je sve pred sobom. Led veličine šake padao je s neba, a zabilježena je i materijalna šteta.

Prema snimkama koje pristižu iz Požege, tuča je padala dugo i snažno budući da je tlo u potpunosti prekriveno ledom. Jedna osoba je snimila kako joj tuča razbija vjetrobransko staklo.

Samo sat vremena prije toga, HR vrijeme najavilo je ovu snažnu oluju.

Olujni sustav
“Vrlo jak olujni sustav ulazi u Hrvatsku i kreće se prema Slavonskom Brodu i široj okolici, budite spremni, zaštitite svoje limene ljubimce zbog moguće jake i krupne tuče! ⚠️ Nevremena su moguća i po ostatku Slavonije”, stoji na stranicama HR vrijeme.

Nevrijeme nije zaobišlo i sam grad Požegu čiji je uži centar grada poprilično nastradao pod udarom nevremena.



Razbijeni crijep razbacan po cestama i stazama, porušeni štandovi, drveće i granje slika su užeg centra Požege, posljedica su tuče koje je pogodila to područje koje se nedavno također zbog obilne kiše našlo pod poplavom. Požeština je očito pretplaćena za velike probleme s (ne)vremenom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI