(VIDEO) Sin grčkog milijunaša jurećim Porscheom skrivio nesreću u kojoj su poginule 4 osobe!

Prijatelji životinja

Vakakis mlađi koji je skrivio nesreću u kojoj je i poginuo bio je smatran budućim nasljednikom očeva cartva

George Vakakis (24), mladi sin grčkog milijunaša, izletio je vozeći se autocestom između Atene i Delfija svojim Porscheom, zabivši se u parkirani automobil na odmorištu. U ogromnoj eksploziji koju su snimile i nadzorne kamere poginule su četiri osobe.

Sin vlasnika lanca supermarketa Jumbo i njegov suvozač poginuli su na mjestu, kao i 33-godišnja majka i njezino dijete koji su bili su Hondi Civic parkiranoj pored zgrade.

Snimka koja se odmah proširila društvenim mrežama prikazuje Porsche koji se brzinom 200 na sat zabio u Hondu, a udarac je bio toliko jak da su oba vozila udarila u zgradu i zapalila se.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=121&v=NEpMUQVoD8Y

Suprug (41) poginule žene zaustavio se na odmorištu kako bi otišao na toalet kada se Porsche zaletio u njegovu Hondu. Izjurio je iz zgrade vrišteći vidjeći nesreću, no njegovoj obitelji nije bilo spasa. Unatoč šoku uspio je nazvati policiju i vatrogasce.



Vakakis je u Grčkoj boravio u posjetu svojoj obitelji tijekom kratkog odmora od svojih studentskih obaveza u Sjedinjenim Američkim Državama. Utvrđeno da je vozio daleko brže od dopuštenih 120 km/h.

Vakakis mlađi bio je smatran budućim nasljednikom očeva cartva koje uključuje više od 80 trgovina diljem svijeta, od kojih su 52 u Grčkoj.

U 2015. godišnja dobit Jumba procjenjena je na 568 milijuna eura. Nitko iz obitelji Vakakis još se nije osvrnuo na nesreću.

https://www.youtube.com/watch?v=NEpMUQVoD8Y

Facebook Comments

Loading...
DIJELI