(VIDEO) ŠOKANTNO! NASA sakrila snimku NLO-a veličine Zemlje snimljenog kraj Saturna

screenshot

Prema riječima pokojnog ufologa i umirovljenog zapovjednika američke vojske narednika Boba Deana, fotografije koje je NASA objavila iz misije Voyager na Saturn 1980. godine pokazale su divovski “svjetlosni izvor” smješten pored tog gigantskog planeta.

Zaista je nevjerojatno da je NASA sakrila fotografije od javnosti. Dean kaže da postoje i fotografije snimljene u Apollo misijama na Mjeseca koje nikada nisu puštene u javnost. Više vlada, poput Rusije, pozivaju na međunarodnu istragu o tome gdje su nestale fotografije, snimke i Mjesečeve stijene.

Dean je primio fotografije koje je upotrijebio u svojim predavanjima od svog dobrog prijatelja, pokojnog Normana Bergruna, znanstvenika i inženjera u NASA-inom Ames istraživačkom centru i Lockheeda Martina koji je također bio dio NASA-ina programa.

Fotografija “svjetlosnog izvora” potječe iz Bergrunove knjige “The Ringmakers of Saturn”. Dean kaže da se Bergrun kasnije u životu frustrirao jer je NASA odlučila zanijekati što su snimili kraj Saturna, pa je zato napisao knjigu.

Bergrun je zapravo morao napustiti zemlju kako bi objavio knjigu. Danas je Bergrunovu knjigu teško pronaći i košta tisuće dolara.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI