(VIDEO) Zrakoplov se srušio na kuće, poginule tri osobe, a jedna tinejdžerica se spasila ispavši iz zrakoplova

Pinterest

"I dalje tražimo stradale", rekao je šef lokalnih vatrogasaca

Tri su osobe poginule kada se manji zrakoplov srušio u stambenome dijelu grada Riversidea u Kaliforniji, potvrdio je novinarima šef lokalnih vatrogasaca Michael Moore. Zrakoplov se prepolovio pri udaru u dvije kuće na koje je pao te ih oštetio. Četvrt u kojoj je oko 20 kuća je evakuirana kako bi se provela istraga, a stanovnici su smješteni u obližnji društveni centar.

Za sada se ne zna jesu li poginuli bili putnici ili je netko od njih bio u kućama na koje se zrakoplov srušio. Poznato je da je jedna osoba na tlu stradala prilikom nesreće.

“I dalje tražimo stradale”, rekao je Moore. “Pregledavamo dva doma, a navodno su bili stanari u oba, jedino smo mogli biti sigurni za jednu osobu koja je poginula u svome domu”, izjavio je.

Moore je dodao da se pretpostavlja da su u zrakoplovu bili članovi obitelji, dvoje odraslih i troje tinejdžera koji su došli na natjecanje u cheerleadingu u Disneyland.

Zrakoplov je krenuo iz zračne luke u Riversideu, oko stotinu kilometara istočno od Los Angelesa i letio je u San Jose. Srušio se oko 16.45 po lokalnom vremenu.



Dvije žene u ranim tridesetim prevezene su s mjesta nesreće u bolnicu, a u bolnicu je s manjim ozljedama prevezena i jedna tinejdžerka koja je ispala iz zrakoplova. Druga žrtva koja je izvučena iz zrakoplova je u kritičnom stanju i bit će operirana u ponedjeljak.

Stanovnici jedne od uništene kuće potvrdili su da nitko od njih nije stradao, ali su pogođeni jer su ostali bez svojega doma.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI