VIDOVIĆ- KRIŠTO LJUTA KAO RIS I UDARA NA GRBINA: ‘Klasična udbaška laž, iznošenje dokazanih činjenica je samo istina’

Foto: Damjan Tadić/Cropix

Danas je posebno oštra na saborskom odboru za Ustav bila Karolina Vidović – Krišto. Ona je tvrdila kako kandidatkinja za potpredsjednicu Vlade za društvene djelatnosti i ljudska prava Anja Šimpraga niječe da su Srbi izvršili agresiju u Hrvatskoj te da Oluja za nju nije legitimna vojna akcija.

No te njene izjave nisu blagonaklono gledali Peđa Grbin, Milorad Pupovac, Dražen Bošnjaković koji je ujedno i predsjednik Odbora za Ustav. Zastupnica Vidović-Krišto o svemu tome se oglasila ponovno putem svog Facebook profila.

Post prenosimo u cijelosti:

“Na jutrošnjem predstavljanju kandidatkinje za potpredsjednicu Vlade Anje Šimprage, iznijela sam spornu činjenicu, da navedena gospođa svojim dosadašnjim djelovanjem ne poštuje ustavni poredak.

Jer gospođa Šimpraga napada oslobodilačku akciju Oluju što je protuustavno. Naime postoji ustavna Deklaracija o Domovinskom ratu koju je donijela Račanova saborska većina, a Šimpraga vrijeđa Hrvatsku klevećući Oluju!



Da, to jest sporno! Jer kada napadate Oluju onda automatski branite Ratka Mladića, jer bez Oluje bi Ratko Mladić pobijedio i napravio u Bihaću veći zločin od Srebrenice!

Peđa Grbin na iznošenje činjenica se javlja i vrijeđa da sam ja šovinist. Klasična udbaška laž! Iznošenje dokazanih činjenica nije ni mržnja niti šovinizam već ISTINA!

Ja sam kršćanka i svakog čovjeka poštujem, ali mi je odbojna korupcija i laž”, rekla je Vidović Krišto i dodala kako ju Grbin vrijeđa i lažno kleveće po zadatku premijera Plenkovića.

“On negira činjenicu koja je svima u svijetu poznata, naime jedina vojska u 21. stoljeću koja je osuđena za počinjenje genocida jest Srpska vojska u slučaju Srebrenica!

Gospođa Šimpraga u svom predstavljanju izjavljuje da će nastaviti sa radom Borisa Miloševića! Znači li to i namještanje natječaja zbog kojega je Boris Milošević pod istragom DORH-a. Ali to Peđi Grbinu ne smeta, korupcija i prijezir prema hrvatskim građanima jest egzistencijalni kod SDP-a i HDZ-a!

I zato nam je obveza Hrvatsku europeizirati i uvesti funkcionalnu vladavinu prava i tada ćemo moći uskliknuti: oba su pala, i HDZ i SDP, a Hrvatska će tada procvjetati”, napisala je Karolina Vidović Krišto.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI